Mäklarstudent?

Ta ett steg upp i karriären innan den ens har börjat.

Bjurfors - när framtidens mäklarstjärnor får välja.

Skräddarsy din utbildning

 • Drivs du av att göra bestående avtryck i människors liv? Brinner du för försäljning?

  UPPDRAGSUTBILDNING

  Drömmer du om att bli mäklare? Drivs du av att göra bestående avtryck i människors liv? Brinner du för försäljning? Går du igång på att skapa win-win situationer? Förstår du vikten av att skapa långvariga och förtroendeingivande relationer? I så fall: Varmt välkommen till Bjurfors! Med ett av våra kontor i ryggen går du igenom en ca 18 månader lång mäklarutbildning. Tempot är högt och kraven många, men din drivkraft ger dig styrka att fokusera på målet: Att efter färdig utbildning får arbeta för Sveriges bästa mäklarföretag. Välkommen med din ansökan.

 • Som trainee hos Bjurfors får du en värdefull och dokumenterad praktisk utbildning.

  TRAINEE

  Du vill ha den bästa framtida arbetsplatsen och vi vill ha de bästa medarbetarna. Därför har vi skapat ett väl utarbetat traineeprogram som ger dig möjligheten att i ett tidigt skede utvecklas till en framgångsrik mäklare. Som trainee hos oss får du viss ekonomisk ersättning. Som trainee på Bjurfors får du en faddermäklare som ser till att du får en inblick i en Bjurforsmäklares spännande vardag, att du får ta del av Bjurforsmetoden och vi ser till att Fastighetsmäklarinspektionens krav för registrering uppfylls. Som trainee hos Bjurfors får du en värdefull och dokumenterad praktisk utbildning. Vårt mål är att efter en väl genomförd traineetid erbjuda dig en provanställning. Traineeprogrammet riktar sig till dig som har ca tolv månader kvar på din utbildning.

 • Du lägger själv upp dina arbetstider parallellt med studierna

  INNESÄLJARE

  Att varva mäklarstudierna på högskolan/universitetet med praktiskt arbete och samtidigt skapa förutsättningarna för att kunna bli en så bra mäklare som möjligt redan den dagen du tar studenten är den bästa kombinationen och faktiskt också bakgrunden bland många av Bjurfors främsta mäklare. Du lägger själv upp dina arbetstider parallellt med studierna och får som innesäljare en gedigen telefonvana och försäljningskunskap som är helt avgörande för ditt framtida yrke. Du coachas och vägleds under dina studieår och bygger på dina säljkunskaper och din kundservice samtidigt som du är en oerhört viktig del av Bjurfors framgångskoncept.

 • Precis som mäklaren så ÄR du Bjurfors på visningen.

  VISNINGSVÄRD

  Våra visningar är våra viktigaste skyltfönster. Det är där vi inte bara visar de objekt vi fått förtroendet att förmedla, det är där vi säljer dem! Som Visningsvärd är din roll att assistera mäklaren. T ex kan det handla om att ta namn och nummer på samtliga visningsgäster samt att dela ut prospekt. Du är självklart påläst på den bostad vi visar, men alla frågor du eventuellt får hänvisar du till ansvarig mäklare. Du möter alla gäster med värme och med ett välkomnande sätt, och målet är att ingen lämnar någon av våra visningar utan att ha känt sig sedd och uppmärksammad. Innan och efter visningen är du och mäklaren behjälplig med att se till att bostaden är i bästa tänkbara skick, och tillsammans med mäklaren bildar du det vinnande team som alla visningsgäster vill ha när det är dags för dem att sälja sin bostad!

 • Saknar du någon att bolla dina frågor och funderingar med om mäklaryrket?

  MENTOR ONLINE

  Saknar du någon att bolla dina frågor och funderingar med om mäklaryrket? Behöver du någon som stöttar och hjälper dig i med- och motgång? Eller behöver – och vågar – du utmanas med nya tankar? Då kan Bjurfors Mentor Online vara svaret. Vårt digitala mentorprogram riktar sig till dig som studerar till mäklare. Under 12 månader får du personlig stöttning och coachning från en av våra framgångsrika mäklare, franchisetagare eller säljcoacher runt om i hela Sverige. Vi vet att det finns de som lutar sig tillbaka och nöjer sig. Och så finns det vi andra. Som blickar fram mot det som kommer sen, som alltid tänker på nästa steg och som vet att även om livet är bra nu, så kan det bli ännu lite bättre. Förmodligen känner du igen dig själv och därför ska du söka till Mentor Online, detta för att just du ska få bästa möjliga start på din mäklarkarriär. Ansök till vårt digitala mentorprogram redan idag och få ett försprång karriären.