facebook tracking

Brinner du för försäljning?

Vi på Bjurfors letar alltid efter morgondagens mäklarstjärnor

Din mäklarkarriär börjar här!

Ta chansen att utvecklas under ett starkt varumärke som kännetecknas av hög kvalitet, bra villkor och ambitiös ledning som stöttar och arbetar för att ge dig optimala förutsättningar att bli en riktigt framgångsrik fastighetsmäklare. 

Komplettera din akademiska utbildning med en gedigen praktisk utbildning inom alla delar av mäklaryrket. Hos Bjurfors kan du optimera din studietid och vara flygfärdig mäklare när du är klar med dina studier. Nöj dig inte med mindre! 

Connecta med oss idag

Skräddarsy din utbildning

Du lägger själv upp dina arbetstider parallellt med studierna

INNESÄLJARE Att varva mäklarstudierna på högskolan/universitetet med praktiskt arbete och samtidigt skapa förutsättningarna för att kunna bli en så bra mäklare som möjligt redan den dagen du tar studenten är den bästa kombinationen och faktiskt också bakgrunden bland många av Bjurfors främsta mäklare. Du lägger själv upp dina arbetstider parallellt med studierna och får som innesäljare en gedigen telefonvana och försäljningskunskap som är helt avgörande för ditt framtida yrke. Du coachas och vägleds under dina studieår och bygger på dina säljkunskaper och din kundservice samtidigt som du är en oerhört viktig del av Bjurfors framgångskoncept.

Precis som mäklaren ÄR du Bjurfors på visningen.

VISNINGSVÄRD Våra visningar är våra viktigaste skyltfönster. Det är där vi inte bara visar de objekt vi fått förtroendet att förmedla, det är där vi säljer dem! Som Visningsvärd är din roll att assistera mäklaren. T ex kan det handla om att ta namn och nummer på samtliga visningsgäster samt att dela ut prospekt. Du är självklart påläst på den bostad vi visar, men alla frågor du eventuellt får hänvisar du till ansvarig mäklare. Du möter alla gäster med värme och med ett välkomnande sätt, och målet är att ingen lämnar någon av våra visningar utan att ha känt sig sedd och uppmärksammad. Innan och efter visningen är du och mäklaren behjälplig med att se till att bostaden är i bästa tänkbara skick, och tillsammans med mäklaren bildar du det vinnande team som alla visningsgäster vill ha när det är dags för dem att sälja sin bostad!

Drivs du av att göra bestående avtryck i människors liv? Brinner du för försäljning?

UPPDRAGSUTBILDNING Drömmer du om att bli mäklare? Drivs du av att göra bestående avtryck i människors liv? Brinner du för försäljning? Går du igång på att skapa win-win situationer? Förstår du vikten av att skapa långvariga och förtroendeingivande relationer? I så fall: Varmt välkommen till Bjurfors! Med ett av våra kontor i ryggen går du igenom en ca 18 månader lång mäklarutbildning. Tempot är högt och kraven många, men din drivkraft ger dig styrka att fokusera på målet: Att efter färdig utbildning får arbeta för Sveriges bästa mäklarföretag. Välkommen med din ansökan.

Som trainee hos Bjurfors får du en värdefull och dokumenterad praktisk utbildning.

TRAINEE Du vill ha den bästa framtida arbetsplatsen och vi vill ha de bästa medarbetarna. Därför har vi skapat ett väl utarbetat traineeprogram som ger dig möjligheten att i ett tidigt skede utvecklas till en framgångsrik mäklare. Som trainee hos oss får du viss ekonomisk ersättning. Som trainee på Bjurfors får du en faddermäklare som ser till att du får en inblick i en Bjurforsmäklares spännande vardag, att du får ta del av Bjurforsmetoden och vi ser till att Fastighetsmäklarinspektionens krav för registrering uppfylls. Som trainee hos Bjurfors får du en värdefull och dokumenterad praktisk utbildning. Vårt mål är att efter en väl genomförd traineetid erbjuda dig en provanställning. Traineeprogrammet riktar sig till dig som har ca tolv månader kvar på din utbildning.

Vi har svaren

Conntecta med oss idag