facebook tracking

"En nätrullare är inte alltid tur"


En typisk mäklare hos Bjurfors har höga ambitioner både i jobbet och privat. Som Daniel Adelsson, duktig fastighetsmäklare och hängiven padelspelare.


Hur kommer det sig att du valde att bli just fastighetsmäklare, Daniel?
– Jag arbetade som säljare i fem år och hade länge funderat på att bli fastighetsmäklare. Därför kändes det naturligt att det skulle bli nästa steg. Yrket passar mig perfekt och här får jag styra tempot och planera min tid.

Vad gör dig till en till en Typisk Bjurforsare?

– Sedan 2010 har jag arbetat på Bjurfors som är ett innovativt mäklarföretag. Det speglar sig och ger mig möjligheter att utvecklas samt skapa goda resultat.

Du är aktiv och duktig inom padeltennis. Finns det några likheter mellan att vara bra i padeltennis som också gör dig framgångsrik som mäklare?
– Ja, verkligen. Jag tror det är viktigt att ha vinnarskalle. Det känns tryggt att ha Bjurfors i bakgrunden men på banan hänger det mycket på mig – när det är skarpt läge. Om jag har rätt inställning och arbetar hårt så brukar det löna sig - både sportsligt och på jobbet. En nätrullare är inte alltid tur!

Lediga tjänster.

Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Just nu söker vi fler medarbetare till en rad kontor i bland annat Stockholm, Göteborg och Skåne.

Alla jobb