facebook tracking

Mixen som gör Michaela bästEn typisk mäklare hos Bjurfors har höga ambitioner både i jobbet och privat. Som Michaela Vidén, prisad fastighetsmäklare - och hästtokig.


Varför valde du mäklaryrket, Michaela?
– Jag valde att lämna en attraktiv karriär som konsult inom organisationsutvecklingsbranschen, där det var svårt att se det konkreta resultatet av mitt eget arbete. Mäklaryrket var det enda som var ett lockande alternativ och mitt byte har jag aldrig ångrat under de tio år som jag varit på Bjurfors. För mig är det ett privilegium att få hjälpa människor som ska sälja eller köpa sitt hem, ofta den viktigaste affären i livet för dem.

Vad gör dig till en till en Typisk Bjurforsare?

– Vi har en ledning som i många år arbetat för att seriöst driva hela mäklarbranschen framåt och det är jag stolt över. Det ställer krav på oss medarbetare att vi ska vara kunniga, kundfokuserade och ständigt inställda på att utvecklas vidare. Den mångfacetterade mixen av kompetenser som krävs av oss mäklare passar mig perfekt. Kanske därför som jag två år i rad vunnit titeln Årets villamäklare i Göteborg?

Finns det något från ditt hästintresse du drar nytta av i din roll som mäklare?
– Som hästägare på egen hästgård måste jag ständigt vara beredd på att kavla upp ärmarna och jobba, man kan inte backa undan för de utmaningar som alltid dyker upp. Ska man bli framgångsrik mäklare måste man älska sitt yrke, det är en livsstil där man ska vara beredd på att jobba hårt. Det blir många och långa dagar men ofta kan man planera sin tid relativt fritt, vilket är ett måste för mig som hästägare.

Lediga tjänster.

Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Just nu söker vi fler medarbetare till en rad kontor i bland annat Stockholm, Göteborg och Skåne.

Alla jobb