facebook tracking

Michelle: ”Strävan efter att bli bäst smittar av sig”

En typisk mäklare hos Bjurfors har höga ambitioner både i jobbet och privat. Som Michelle Korén, tävlingsinriktad fastighetsmäklare - och danslärare.


Varför valde du mäklaryrket, Michelle?

– Först och främst tycker jag om att träffa nya människor och känna att jag kan göra en insats för dem. Sen är jag en tävlingsmänniska som drivs av nya utmaningar. I mäklaryrket får jag kombinera det här, och det passar mig perfekt.

På vilket vis är du en Typisk Bjurforsare?
– Jag är som sagt en tävlingsmänniska som alltid ger 100 procent och lite till. Detta är något jag även känner igen hos både kollegor och ledningsgrupp. Strävan efter att bli bäst smittar av sig och driver oss framåt.

Finns det något från din erfarenhet som danslärare som du drar nytta av i din roll som mäklare?
– Jag har varit danslärare i många år och har då hunnit träffa en mängd olika människor i alla åldrar. Detta har nog bidragit till min förmåga att enkelt kunna läsa av människor och på så sätt kunna anpassa mig och bygga upp relationer utifrån varje enskild kund. Det skapar en trygghet som jag anser är oerhört viktig för att kunderna ska bli nöjda.

Lediga tjänster.

Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Just nu söker vi fler medarbetare till en rad kontor i bland annat Stockholm, Göteborg och Skåne.

Alla jobb