facebook tracking

Joacim – mäklare med landslagsmeriter


En typisk mäklare hos Bjurfors har höga ambitioner både i jobbet och privat. Som Joacim Ernstsson, fastighetsmäklare - och handbollsstjärna.


Varför valde du mäklaryrket, Joacim?
– Med min bakgrund som handbollsproffs är jag van vid frihet under ansvar. Men jag är också van vid att ha stort inflytande på min egen arbetssituation, vilket rimmar bra med hur mäklaryrket ser ut. Vidare tyckte jag att det verkade spännande att träffa och hantera en mängd olika människor, en utmaning som gör varje dag olik den andra.

På vilket vis är du en Typisk Bjurforsare?

– Min vilja att alltid sträva efter att bli bäst på vad jag än tar mig för. Det tycker jag är signifikativt inte bara för mig utan även många av mina kollegor här på Bjurfors.

Finns det andra egenskaper från ditt liv som elitidrottare som du drar nytta av i din mäklarkarriär?

– Erfarenheten av att ha varit del av fungerande lag och att ha samarbetat med en mängd olika människor med olika bakgrund är ovärderlig att ha med sig in i det ”riktiga” arbetslivet. Jag tror att detta har gett mig verktyg att bemöta både kollegor och kunder på ett sätt som både ger mig trovärdighet och hjälper att bygga relationer.

Lediga tjänster.

Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Just nu söker vi fler medarbetare till en rad kontor i bland annat Stockholm, Göteborg och Skåne.

Alla jobb