facebook tracking

Sandra – Typisk Bjurforsare sedan 2009

En typisk mäklare hos Bjurfors har höga ambitioner både i jobbet och privat. Som Sandra Hansson, fastighetsmäklare - och konstnär.


Varför valde du mäklaryrket, Sandra?

– Jag funderade mycket på vad som kunde passa mig och min personlighet när jag skulle välja yrke. Eftersom jag ville ha ett omväxlande och socialt yrke där juridik, sälj, marknadsföring och ekonomi och en massa annat innefattas passade mäklare mig perfekt. Jag är väldigt intresserad av hem, boende, människor. Jag har dessutom en vinnarskalle och det är bra att ha i det här yrket.

På vilket vis är du en Typisk Bjurforsare?
– Jag har vinnarskalle, som sagt. Det skulle jag säga är extremt kännetecknande för en Bjurforsmäklare. Jag tycker själv att vi har det bästa konceptet, och är omgiven av duktiga, ansvarstagande kollegor. Jag är stolt över att vara en en del av Bjurfors, vilket jag varit sedan 2009.

Du är dessutom en begåvad konstnär. Är det något du har nytta av i ditt yrke?
– Ja, faktiskt. På många sätt skulle jag säga. Jag är alltid med på fotograferingarna och försöker finna de bästa vinklarna och få till den rätta känslan i bilderna. Innan dess lämnar jag gärna stylingtips till säljaren så att bostaden framhävs på bästa sätt. Att sedan skriva målande texter och bygga upp ett snyggt prospekt är också något som jag tycker är roligt. Det kommer nog från min konstnärliga ådra.

Jobbar du redan på Bjurfors?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@bjurfors.se