facebook tracking

”Ska man mäkla så ska man mäkla på Bjurfors. Så är det bara.”En typisk mäklare hos Bjurfors har höga ambitioner både i jobbet och privat. Som Mikael Green och Fredrik Hagberg, framgångsrika Malmömäklare - och hockeypappor.


Hur kom det sig att ni blev mäklare?
– Efter många år i servicebranschen älskar jag arbeten med fart och fläkt. Att träffa nya människor varje dag och hjälpa dem med deras livs viktigaste affär är väldigt givande och utvecklande, säger Mikael.
– Jag kommer från en mäklarfamilj och hade viss koll på vad mäklaryrket innebar. Flexibiliteten samt möten med människor tilltalade mig, säger Fredrik.

Det är uppenbart att ni trivs både på hockeyrinken och i mäklarrollen. Paralleller?
– Som hockeypappa är jag van vid högt tempo och att ha många puckar(!) i rörelse. Det är viktigt att vara lugn och ha tålamod vilket även är en bra egenskap i rollen som mäklare, svarar Mikael.

Fredrik hade en aktiv hockeykarriär fram till 27 års ålder, men vill idag hellre lyfta fram sina meriter som mäklare.
– Jag tror knappt det finns ett enda hus i Malmö där jag inte har varit, så bredden skulle jag säga är min största merit inom mäkleriet. Och att det blir bra försäljningar med glada köpare och säljare. Det är också som en slags merit, och något jag är stolt över.

På vilket vis skulle ni säga att ni är Typiska Bjurforsare?
– Jag är målmedveten, är stolt över mitt jobb och ger alltid 100 procent. Det är att vara en typisk Bjurforsare, svarar Mikael, och får direkt medhåll av sin kollega:
– Ska man mäkla så ska man mäkla på Bjurfors. Så är det bara. Efter snart 10 år som mäklare stiger jag upp varje dag och tycker det är kul att gå till jobbet. Den goda stämningen och sammanhållningen är unik på Bjurfors och den vill jag fortsatt vara en del av.

Jobbar du redan på Bjurfors?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@bjurfors.se